Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

lunes, noviembre 05, 2012

Visita al Patrimoni bèlic de Riba-roja

Patrimoni bèl·lic de Riba-roja.
Organitzat pel centre de turisme de Riba-roja de Túria de Turia, Tourist info, se celebrarà el proper dissabte dia 10 de novembre unes jornades de visita a diversos elements del patrimoni bèl·lic recent en el poble de Riba-roja.
La jornada està prevista que comence a les 10 del matí en la sala del Molí, amb la projecció de diapositives i explicació dels elements més destacats a visitar.
A continuació es realitzarà una visita al refugi situat en un dels col·legis públics i que es conserva dins del seu recinte.
Més tard, està prevista una visita a les restes de trinxeres i fortins situats en els Carasols i que tenen relació amb la línia del mateix nom.
Per estar catalogats i ser un dels elements més destacats d'aquesta línia defensiva la visita té gran interès per a aquells que no coneguen aquest tipus de patrimoni. Trobarem elements practicament intactes i construïts en formigó armat. Un paisatge que domina tot el territori de la Vallesa i que ha sigut reivindicat com a patrimoni per multitud d'associacions, col·lectius i institucions.
La visita és gratuïta i només es necessita realitzar la inscripció en la pròpia agència de turisme de Riba-roja.