Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

sábado, mayo 02, 2009

Activitats del mes de maig.


Durant tot aquest mes un seguit d'activitats ompliràn de debats i informacions sobre el nostre patrimoni cultural relacionat amb la guerra civil. El dissabte 9 de maig i amb el titol "Refugi Obert" a l'Institut Luis Vives de Valencia s'obriràn les portes per a la visita guiada en aquest espai de la ciutat que es vol patrimonialitzar.

A la Vall d'Uixo i a la setmana següent amb el titol de "Las montañas de la guerra" també es farà una exposició i conferències sobre el patrimoni bèlic de la Vall durant la guerra civil. Un estudi en el que s'han pogut inventariar més de vuitanta elements defensius relacionats amb la batalla de Valencia al 1938.
Finalment per acavar el mes de maig, els dies 28 i 29, finalitza el projecte bianual europeu "Paisajes de Guerra" promogut pel Consell Valencià de Cultura i la Federació Valenciana de Municipis i Provincies.
Tota aquesta activitat desplegada per diverses entitats municipals, culturals i cíviques són una mostra representativa d l'interés i el treball que s'està desenvolupant per tot arreu del nostre territori vers uns vestigis que aspiren a ser patrimoni d'un poble.

No hay comentarios: