Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

sábado, marzo 31, 2012

Visita Guiada a les trinxeres de la Vallesa. Abril 29.


Proper 29 d'abril a les 9:30 al baixador d'entrepins. També podeu acudir a les 9 a la Canyada a la plaça de la Puerta del Sol.
Les fotografies pertanyen a la Defensa de Riba-roja. Refugi, excavació i detall de tronera excavat en roca.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¿La visita guiada es el 29 d´Abril de 2012? Si anem a les nou del matí a la plaça de La Canyada ¿Com et reconeixerem? ¿Mes o meyns quan de temps durarà?

Moltes gràcies.Pablo

slcasti dijo...

Acabo de descubrir este blog y me ha parecido interesantísimo. Me lo llevo a mis favoritos. Si queréis ver fotografías de restos de la guerra civil y de frente, trincheras, etc, podéis consultar el de Pedro Pérez Esteban. No es tan informativo como este pero él es muy buen fotógrafo y ha estado recorriendo con su cámara distintos frentes de Aragón, sobre todo en la vecina provincia de Teruel. Ahí tenéis su enlace. Merece la pena una visita o incluso contactar con él si que´reis visitar algo de por allí. Un saludo

http://memoriadifusa.blogspot.com.es/

xiscobernal dijo...

Una visita molt interessant. S'ha de repetir però ja amb pico i pala per posar en valor el lloc històric. Moltes gràcies Pep.