Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

sábado, enero 21, 2023

L'AJUTAMENT DE LLÍRIA ORGANITZARÁ LES VISITES AL PATRIMONI MATERIAL DE LA GUERRA CIVIL. EL PATRIMONI PRESENTAT EN EN FITUR.

Després de l'exposicio Sang, suor i ciment, que va ser programada per l'ajuntament amb notable éxit el passat mes de desembre, ara presenta en FITUR, la fira del Turisme a Madrid, la seua proposta de visites guiades a les trinxeres i forticacions de LLíria. Una proposta que normalitza i posa en valor aquest important patrimoni cultural. Divulgació, educació i estudis científics son una bona base sòlida per a aquestes noves propostes turístiques associades a la historia i la memoria democràtica. Fa sols uns anys era normal viatjar en Europa i observar com el seu patrimoni de les guerres del segle XX havia entrat a formar part de la seua agenda turística, nosaltres aleshores estavem a anys lluny. Tenim una entrada en aquest blog que ho certifica. Ara doncs, Llíria, amb aquesta acció normalitza el nostre patrimoni. Qualsevol que tinga interés en les visites por posar-se en contacte amb turisme de Lliria. Bon treball de l'arxiu de Lliria i dels seus regidors i alcaldia
Avancem¡¡

No hay comentarios: