Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

domingo, mayo 04, 2014

PRESENTACIÓ DE LA REVISTA SAÓ.

La revista SAO ha dedicat el Quadern del mes d'Abril al patrimoni material de la guerra civil (1936-1939).
Quan celebrem el 100 aniversari de la Guerra del 14 i el 75 aniversari de la finalització de la Guerra Civil Espanyola, SAO ha volgut donar una empemta a la recuperació del nostre legat. Diversoso especialistes i investigadors que hi treballen desde fa quasi 'una década en aquest tema exposen els seus criteris, tant des del punt  legislatiu, com des de la perspectiva de la memòria o la reivindicació de la salvaguarda d'un patrimoni que s'exten per tot l'arreu de les comarques valencianes i castellonenques.
Com la propia revista assenyala a la seua presentació "fem una crida a les institucions valencianes a la conservació, posada en valor i dignificació d'aquest patrimoni: un instrument pràctic que eduque les noves generacions en els valors de la pau i del respecte".
Des d'aquest bloc que duu una trajectoria de 8 anys en la defensa d'aquest patrimoni material ens complau que la revista SAO, de llarga tradició cultural en el panorama valencià, haja tingut la sensibilitat suficient per a incorporar aquest feble i benvolgut patrimoni cultural dintre de la seua agenda.

No hay comentarios: